Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sanchez

Javaslat: legyen nálad valami, ami neked fontos és kedves.

Másik luxuscikkem a fürdőpamacsom mellett régi haverom, Sanchez, tisztességes nevén Don Sanchesco Pedrosa, becenevén Sanch, Sanchi.

A lányom kapta tőlem pár éve, egy kis plüss fehér egér, és a bamba fejét képtelenség nem szeretni.

Őt egyértelműen magammal kellett vinnem, pillanatig nem volt kérdés. Van egy kis méretű plüss bárányom, az a kabalám, nézzenek bár hülyének, de őt vittem volna magammal. Ha pedig őt viszem, Sanchi sem maradhatott otthon, nyilván.

Végül úgy döntöttem, a bárány megmérettetett és kissé pufinak találtatott, így marad otthon, és csak Sanch jön az útra. Nem a bari súlya volt probléma, bár minden deka számít ugyebár, hanem egyszerűen minden kis helyre szükségem volt. Nem foglalt volna sok helyet, de valamennyit igen, így nehéz szívvel kiírtam a kezdő csapatból szegényt... őt egyébként mindig mindenhova magammal szoktam vinni kabalaként, és mivel magamat utálom fotózni és fotóztatni, így sokszor ő szerepel a képeimen. 

Természetesen a bari, polgári nevén Mr. Beee szomorú bariszemekkel bámult rám, amikor elindultam, szemrehányást véltem felfedezni a tekintetében. Külföldön is mindig őt fotózom, az Eiffel, a tenger, egy jó pofa görög sör mindig vele készül, és most kihagyom szegényt... évek óta szórakoztatom vele a barátaimat, páran már - már követelik a képeit, de ezt a stafétát most csak Sanch viheti tovább. Sajnáltam, de azzal vigasztaltam magam, a lányom úgysem jön, márpedig kiskorától kezdve mindig volt egy közös játékunk: ha elutaztunk, sunyiban vittem a barit is, és kicsomagolásnál eldugtam valahova, neki pedig meg kellett keresnie. Jókat szoktunk röhögni, mert ahogy egyre nagyobb lett a gyerek, egyre jobban unta a játékot, és találékonyan mindig új helyeket kellett kitalálnom, A legzseniálisabb húzásom Mr. Beee a fagyasztóban - volt, akkor a megtalálásához nagyjából 3 percre volt szüksége a lányomnak. 

Mr Beee neve egyértelmű, honnan ered, Sanch pedig... mi a csajszival mindig azzal szórakozunk, hogy mindennek becenevet adunk. A liftet például elneveztük Józsinak, mert szegény olyan, mint egy rossz alkesz, mindig büdös. A gyerekem közölte, hogy az egér szerinte mexikói, és Sanchez lesz a neve, onnan jött látogatóba, csak itt ragadt nálunk. Én élek a gyanúperrel, hogy szimpla spanyol egér, csak mexikóinak szeretne látszani, minden esetre a spanyolul cincogásban egyet értettünk. Márpedig, nem mehetek spanyolba a spanyol haverom nélkül... terveztük, hogy gyártunk neki mini útlevelet is, de a végén letettem róla, azért a hülyeségnek is vannak határai, a nyilvánosan vállalhatónak meg pláne, főleg már az én koromban.

Azért azt elmondhatom, Sanch jó útitárs volt, nagyon népszerű, bár egy kisebb horrorjelenet főszereplőjévé lépett elő, de messze őt tapsolták meg az úton a legtöbbet, talált magának egy marhát, aki végig cipelte (alex jelen!), és több embert is rávett, hogy ne dugdossák, hanem akasszák a zsákra a plüsseiket nyilvánosan. 

Sanch és Mr. Beee, az ajándékba kapott karácsonyi ruhájukban:

20170106_1641530000--600-x-530-.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.